Τι είναι το TOGETHER …

Το TOGETHER είναι ένα περιοδικό ελεύθερης κυκλοφορίας που σκοπό έχει να συνδέσει την τέχνη, την ψυχαγωγία και την αγωνία, την καθημερινότητα, τους ανθρώπους, το περιβάλλον την λογοτεχνία, την επιστήμη, τους φορείς, τις επιχειρήσεις, την μουσική, την ιστορία, τα βιβλία, τις γεύσεις, το σινεμά, το design, σε έναν συνδυασμό ώστε το ξεφύλλισμα του να είναι ευχάριστο και κυρίως να δίνει σε όλους εσάς μια εικόνα των όσων συμβαίνουν.
Παρουσιάζει την Δυτική Μακεδονία ως κέντρο πολιτισμού με τους ενεργούς πολίτες να πρωταγωνιστούν . Το ΤOGETHER free press κυκλοφορεί σε δεκάδες κεντρικά σημεία της Δυτικής Μακεδονίας.
Από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του κατάφερε να γίνει συνήθεια, να γίνει ανάγκη, να γίνει εκπροσώπηση, να γίνει τρόπος ζωής!
Το TOGETHER μεγαλώνει σε κάθε σελίδα και σε κάθε γραμμή. Μαζί του μεγαλώνουν και όλοι όσοι το αγκάλιασαν και το στήριξαν. Όλοι όσοι μας ζητάνε, όποτε κυκλοφορούμε, να μην μας ψάχνουν, αλλά να τους βρίσκουμε εμείς πρώτοι! Ενώνει τους αναγνώστες και τους κάνει βασικό μοχλό της φιλοσοφίας του. Δίνει χώρο σε όποιον θέλει να συμμετάσχει και να αναδειχτεί. Όλοι είναι ίσοι και όλοι έχουν τώρα το δικό τους μέσο να εκφραστούν. Όλοι μπορούν να προβάλλουν τα χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζουν.

Συνεχίζουμε με 10.000 τεύχη, 30.000 μάτια, απεριόριστους παράπλευρους αναγνώστες και δεκάδες σημεία διανομής. Ένα free περιοδικό που κινείται συνεχώς, αναζητεί, προβληματίζεται και προσφέρει. Το σίγουρο όμως ένα είναι, ότι και σήμερα και αύριο και μεθαύριο η φιλοσοφία μας είναι μία πως μόνο μαζί μπορούν λίγοι ή πολλοί άνθρωποι να δημιουργήσουν.
Ο τρόπος λειτουργίας μας δεν θα μπορούσε να είναι παραδοσιακός. Από το εξώφυλλο που κάθε φορά σχεδιάζεται και από κάποιον ξεχωριστό καλλιτέχνη, μέχρι τις στήλες μας που δεν θα τις βρεις πουθενά αλλού γιατί γράφονται με απόλυτη ελευθερία.
Δεν βλέπουμε το TOGETHER ως δουλειά αλλά ως εκτόνωση και εκπροσώπηση. Μια φιλοσοφία, μια ευχή, ένας σκοπός να παραμείνουμε μαζί!

Share This