Ακούγοντας τα τραγούδια της Molly Nilsson αισθάνεσαι τα χαρακτηριστικά της synths να διαπερνούν όλο σου το είναι και χωρίς να το καταλάβεις αρχίζεις να κουνιέσαι ρυθμικά. Η DIY προσέγγισή της δημιουργεί το αίσθημα του οικείου στον ήχο της και παράλληλα οι στίχοι που έχουν πάντα αυτό το προσωπικό, άλλες φορές ειρωνικό-χιουμορτιστικό και άλλες περισσότερο βαθύ στοιχείο εντυπώνονται αμέσως στο μυαλό σου!

Η Molly Nilsson, το κορίτσι που στέκεται μόνο του στη σκηνή και μαγνητίζει το βλέμμα σου, κυκλοφόρησε άλλο ένα τραγούδι, που θα γίνει γρήγορα αγαπημένο, με τίτλο «Serious Flowers».  Το «Serious Flowers» περιλαμβάνεται στο επικείμενο άλμπουμ της «2020»  και αποτελεί την πιο όμορφη πρώτη γεύση της νέας της δουλειάς που έπεται του «Imaginations», το οποίο ακούσαμε το 2017. Το κομμάτι κινείται αργά αλλά τα αραιά και αναπάντεχα drums προδίδουν μια δυναμικότητα. Η φωνή της Nilsson ποιητική και μελαγχολική συνοδεύει τη μουσική που ακούγεται σαν ένας ύμνος.

Το video clip που συνοδεύει το κομμάτι σκηνοθετήθηκε από την Nilsson την οποία και βλέπουμε σε μαύρο φόντο να τραγουδάει, ενώ πάνω στο γεμάτο συναισθήματα πρόσωπό της απεικονίζεται ένας ουρανός γεμάτος πυροτεχνήματα.

Ακούστε το κομμάτι εδώ : 

To «2020» κυκλοφορεί στις 21/10 από τη Night School Records 

 

 

Share This