Η ταινία «Δέσε με» του Π. Αλμοδοβάρ παρουσιάζεται  την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου, από την Κινηματογραφική Ομάδα της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης στα πλαίσια της έναρξης των θεματικών προβολών για τον μήνα Φεβρουάριο  με τίτλο «Ο ερωτικός κινηματογράφος» όπου θα Θα προβληθούν τρεις ταινίες.

Συγκεκριμένα την  Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου στις  20:30, στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης προβολή της ταινίας «Δέσε με», Ισπανία, 1989 σκηνοθεσία Π. Αλμοδοβάρ.

την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις  20:30, στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης προβολή της ταινίας «Πριν το ηλιοβασίλεμα», Αμερική, 2004, σκηνοθεσία Ρ. Λινκλέιτερ.

την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις  20:30 στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης προβολή της ταινίας «Μια πορνογραφική σχέση», Γαλλία, 1999, σκηνοθεσία Φ. Φοντέιν.

 

Λίγα λόγια για την πρώτη ταινία του μήνα «Δέσε με»

Μια λίγο περίεργη «ιστορία αγάπης», του Πέδρο Αλμοδοβάρ.

Ο Ρίκι, που μόλις έχει βγει από το ψυχιατρείο ψάχνει και βρίσκει την Μαρίνα, μια πορνοστάρ του κινηματογράφου με την οποία είχε περάσει μια νύχτα μαζί.

Της ζητά να τον παντρευτεί και να γίνει η μάνα των παιδιών του.

Εκείνη θα αρνηθεί και θα τον διώξει πιστεύοντας ότι είναι τρελός.

Τα πράγματα θα πάρουν μια ενδιαφέρουσα στροφή…

 

Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης βρίσκεται στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 6, στο πλακόστρωτο λίγο πιο κάτω από την αίθουσα τέχνης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: http://arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis

Share This