Της Ερμιόνης Ευστρατιάδου 

Θυμάστε πιστεύω πως το κινηματογραφικό θέμα του 34ου τεύχους ήταν χριστουγεννιάτικες ταινίες που δεν είναι χριστουγεννιάτικες. Αν η προτεινόμενη ταινία της εβδομάδας είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα, σίγουρα θα ήταν σε εκείνη τη λίστα. Αυτή την εβδομάδα διάλεξα να δούμε ένα φιλμ που συνδυάζεται απίστευτα με το χιονισμένο τοπίο που πρωταγωνιστεί σε όλη την Ελλάδα και θυμίζει Χριστούγεννα πιο πολύ από ποτέ: το Ben is back (ελληνικός τίτλος: Η επιστροφή του Μπεν), με πρωταγωνιστές την Julia Roberts και τον Lucas Hedges.

Η υπόθεση έχει ως εξής: ο 19χρονος Ben, εθισμένος στα ναρκωτικά, επιστρέφει απροσδόκητα στο πατρικό του σπίτι την παραμονή των Χριστουγέννων. Η μητέρα του Ben, η Holly, αν και ανακουφισμένη που έχει τον γιο της κοντά της, ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του. Μαζί περνάνε ένα ταραχώδες 24ωρο, κατά τη διάρκεια του οποίου έρχονται στην επιφάνεια μυστικά και η δύναμη της μητρικής αγάπης δοκιμάζεται.

 

Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Peter Hedges.

Η ταινία Ben is back κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από τις 10 Ιανουαρίου, από την Feelgood Entertainment.

Δείτε το τρέιλερ, εδώ:

 

INFO ταινίας:

Τίτλος ταινίας: Ben is back / Η επιστροφή του Μπεν
Σκηνοθεσία: Peter Hedges
Σενάριο: Peter Hedges
Ηθοποιοί:Julia Roberts, Lucas Hedges.
Διάρκεια: 103 λεπτά
Πρεμιέρα: 10 Ιανουαρίου 2019
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Είδος ταινίας: Δράμα
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Share This