Τα T-Shirts είναι το πιο δημοφιλές, το πιο πολυχρηστικό και το πιο δημοκρατικό item στην ιστορία της μόδας, ένα σύμβολο της απλότητας και της καθημερινότητας!  Το παραδοσιακό σχήμα του T-shirt είναι το crew neck, αλλά υπάρχουν διάφορες παραλλαγές: raglan, ringers, tanks, babydoll, spaghetti strap, V neck, A-shirts, camisole, polo ενώ το… σχέδιο τους είναι μια άλλη ιστορία!

Βλέπεις υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι για να παίξεις με αυτό το πάναπλο ρούχο, είναι όμως όλοι τόσο δημιουργικοί;

Αν θέλεις να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου μια ξεχωριστή πινελιά, η λύση είναι αυτή!


 

Το label “kiss the frog – not the prince” αποτελείται από την Ματίνα και τον Γιώργο οι οποίοι ζωγραφίζουν μπλουζάκια για φίλους με αγάπη και αυθορμητισμό ενώ πηγή έμπνευσής τους ήταν ο μικρός του γιος!

«Χαρακτηριστικό στα περισσότερα σχέδιά μας είναι τα μεγάλα και ασύμμετρα μάτια, oι παιδικές ζωγραφιές, τα χρώματα,  τα ζωάκια και τα χαριτωμένα ανθρωπάκια » αναφέρει η Ματίνα ενώ ο Γιώργος αφού τον ρώτησα πως εμπνεύστηκαν  το όνομα  χαμογελώντας  αναφέρει «θέλαμε ένα όνομα με έμπνευση από παιδικά παραμύθια! Αγαπήσαμε τον βάτραχο και θέλουμε τα φιλιά να πάνε πια σ’ αυτόν ώστε να μεταμορφωθεί επιτέλους σε πρίγκιπα…ο  πρίγκιπας ήδη παίρνει αρκετά» προσθέτει!

Οι εμπνευστές του kiss the frog – not the prince  χρησιμοποιούν το ύφασμα ως καμβά με τον πιο δημιουργικό και έξυπνο τρόπο!

Πως όμως ξεκίνησαν και με τι υλικά; Η αρχική ιδέα ήταν να φτιάξουμε ρούχα που μας αρέσει να τα φοράμε όλοι στην οικογένεια. Ξεκινήσαμε να ζωγραφίζουμε παρέα με τον γιο μας με κηρομπογιές σε χαρτί. Έπειτα προσπαθήσαμε όλα αυτά τα σχέδια να τα μεταφέρουμε στο ύφασμα  με πινέλο και χρώματα φιλικά προς τον χρήστη!

Και Voilà, το  kiss the frog – not the prince έγινε το εργαλείο αποτύπωσης της φαντασίας τους στο ύφασμα ενώ τα σχέδιά τους ανανεώνονται συνεχώς!

«Το κάθε σχέδιο είναι μοναδικό, αφού οι «ατέλειες» και η «διάθεση» του πινέλου το καθιστούν έτσι» λέει ο Γιώργος .

Η ποιότητα των υφασμάτων είναι εξαιρετική,  οι τιμές υπερικανοποιητικές και  μπορείς να τα παραγγείλεις online! Τα σχέδια προσεγγίζουν όλες τις ηλικίες – από 12 μηνών έως 99 ετών και σίγουρα  δεν θα τα βρεις αλλού.

H Ματίνα και Γιώργος ετοιμάζονται από τον Σεπτέμβρη να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με περισσότερα wearables  άλλα και αντικείμενα!

Αυτή είναι η ευκαιρία σου λοιπόν να βάλεις στην ζωή σου την χαριτωμενιά και την παιδικότητα που, όπως λένε οι kiss the frog – not the prince  λείπει λιγάκι από τις ζωές μας!

Εγώ λέω «go buy yourself something nice and unique»!

 

Μπορείτε να τους βρείτε εδώ:

Facebook: KissthefrogNTP

IG: kissthefrog_ntp

 

Κ.Γ

Share This