Δευτέρα

Γεμάτη από το φως και το χρώμα του Σαββατοκύριακου που πέρασε, προετοιμάζομαι για την εβδομάδα που έρχεται. Οργανώνω τα φωτογραφικά projects που θέλω να κάνω και συγκεντρώνω τα υλικά για τα DIYs της εβδομάδας. Αυτήν την περίοδο παίζω με τα χρώματα των φωτογραφιών που έχω τραβήξει. Τις κατηγοριοποιώ ανά χρώμα και τις εκτυπώνω ώστε να δημιουργήσω ένα φωτογραφικό ουράνιο τόξο για έναν τοίχο του σπιτιού. Ανυπομονώ να ολοκληρωθεί!

 

Τρίτη  

Τα projects της εβδομάδας μπήκαν σε μία τάξη! Ώρα να διακοσμήσω το σπίτι με τις δημιουργίες της προηγούμενης εβδομάδας! Έφτιαξα μία ανθοστήλη εμπνευσμένη από την Mid-Century αισθητική χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό κάδο σκουπιδιών και μία επιφάνεια κοπής! Και για τον τοίχο ένα boho διακοσμητικό χρησιμοποιώντας έναν αυτοσχέδιο αργαλειό! Χμμ.. νομίζω είμαι αρκετά ευχαριστημένη για σήμερα!

 

Τετάρτη

Λατρεύω το κέντημα! Είναι μία ασχολία που μου έμαθε να αγαπάω η γιαγιά μου από όταν ήμουν μόλις 7 χρονών. Κι αυτήν την αγάπη, μου αρέσει να τη μεταφέρω στο σήμερα με μοντέρνα σχέδια και χρήσεις. Τετάρτη λοιπόν, κι εγώ κέντησα έναν David Bowie πάνω σε ένα κομμάτι ύφασμα και στη συνέχεια το διακόσμησα σε έναν τοίχο μαζί με διάφορα άλλα καδράκια.

 

Πέμπτη

Κάθε μέρα κι εποχή είναι τέλεια για πειραματισμούς.

Από τότε που ανακάλυψα ότι μπορούμε να κάνουμε υπέροχα τυπώματα χρησιμοποιώντας μόνο μερικά λουλούδια κι ένα σφυρί, ενθουσιάστηκα.

Αξιοποιώ μόνο τα λουλούδια που έχουν πέσει στην αυλή, ή εκείνα που μαράθηκαν στη βεράντα και φτιάχνω όμορφες λουλουδένιες συνθέσεις για να διακοσμήσω σε  μία κορνίζα ή να χαρίσω σε έναν/μία φίλο/η μου!

 

Παρασκευή

Σήμερα είχαμε φωτογράφιση με τα κορίτσια! Μας αρέσει πολύ να δημιουργούμε εικόνες μαζί. Ξυπνήσαμε στις 05:30 το πρωί και πήγαμε στη θάλασσα. Τα χρώματα του ουρανού και η ατμόσφαιρα μας μάγεψαν και μας έκαναν να νιώσουμε απόλυτη γαλήνη. Οι εικόνες που δημιουργήσαμε «μιλάνε» για το χρέος που έχουμε να προστατεύουμε το Περιβάλλον. Στόχος; Η ευαισθητοποίηση για τη μείωση χρήσης των πλαστικών υλικών.

 

Σάββατο 

Το πρωινό είναι κυριολεκτικά το αγαπημένο μου γεύμα, και φροντίζω κάθε μέρα να είναι θρεπτικό και λαχταριστό. Όμως το Σάββατο, μου αρέσει να φτιάχνω κάτι πιο ιδιαίτερο και χρωματιστό. Γι’αυτό έφτιαξα ένα smoothie bowl με γάλα αμυγδάλου, φρούτα και ξηρούς καρπούς! Πεντανόστιμο!

 

Κυριακή

 

Τις Κυριακές φροντίζω να τις αφιερώνω σε εμένα. Δεν είναι πάντα εύκολο, όμως το προσπαθώ. Φροντίζω να κατεβάζω τους ρυθμούς μου, να διαβάζω ένα βιβλίο ή να χαζεύω ένα φωτογραφικό λεύκωμα που θα μου δώσει έμπνευση για την ερχόμενη εβδομάδα. Απολαμβάνω πολύ να μελετάω ένα νέο καλλιτέχνη, να μαθαίνω γι’ αυτόν και το έργο του. Κάπως έτσι κλείνει ο κύκλος μιας φωτεινής εβδομάδας για να ανοίξει ο κύκλος μιας νέας, φωτεινής και γεμάτης χρώμα εβδομάδας!

 

More of ashinyday

WEBSITE: ashinyday.com

INSTAGRAM: @ashinyday

Share This