Μετά το κλείσιμο της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο και με τον εορτασμό των 10 χρόνων, η ελληνικής καταγωγής Mary Katrantzou, δεν εφησυχάζει. Αυτό το Νοέμβριο, η σχεδιάστρια θα παρουσιάσει μια συλλογή κάψουλα στο show της Victoria Secret’s  2018. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «η δουλειά μου αφορά την αντίληψη, την προοπτική και το φιλτράρισμα της ομορφιάς μέσω του σχεδίου, ώστε να μπορούν οι γυναίκες να ξεχωρίζουν. Εκτός των ρούχων, τα εσώρουχα έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας».

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει σχετικά με την συνεργασία είναι ελάχιστες, αλλά η Katrantzou  διασφαλίζει ότι η συλλογή της θα είναι διασκεδαστική, ζωντανή και ότι αξίζει κανείς να την περιμένει. «Ήθελα η συλλογή να είναι πολύχρωμη και ζωηρή, τολμηρή και με δυναμισμό. Σχεδιάστηκε για να δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες να διασκεδάζουν με τα εσώρουχά τους και να αισθάνονται ελεύθερες να εξερευνήσουν τα μοτίβα και τα χρώματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια στη Vogue και συνεχίζει «τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν ως εσώρουχα ή ως ρούχα, επομένως όλα τα σχέδια έχουν διπλό σκοπό. Ήθελα να μείνω πιστή στη σφραγίδα του brand μου, έτσι ώστε τα σχέδια και τα χρώματα να αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής.

Πρόκειται για τη δεύτερη σειρά υψηλής μόδας για τη Victoria Secret’s έπειτα από την Balmain με μια σειρά εσωρούχων που έκανε το ντεμπούτο της το περασμένο έτος.

Share This