-
30′ Χρόνος Εκτέλεσης
-
120′ Χρόνος Αναμονής
-
25 ‘Χρόνος Ψησίματος
-
10-12 Μερίδες
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για τα μπισκότα
- Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την καστανή και κρυσταλλική ζάχαρη, το αλάτι, και χτυπάμε με το φτερό σε δυνατή ταχύτητα για 3-4 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
- Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ, προσθέτουμε τα αβγά, το εκχύλισμα βανίλιας, και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
- Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη σόδα, τις κουβερτούρες χοντροκομμένες, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Μεταφέρουμε τα στερεά υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με τη μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ, καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη, και βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα.
- Με ένα scoop παγωτού παίρνουμε μείγμα από το μπολ και το τοποθετούμε σε ταψιά με λαδόκολλα.
- Αφήνουμε μεγάλο κενό ανάμεσά τους γιατί θα απλώσουν πολύ στον φούρνο. Προσοχή! Δεν τα πιέζουμε με τα χέρια μας.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 12-13 λεπτά το κάθε ταψί.
- Αφαιρούμε τα ταψιά από τον φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Για την κρέμα
- Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη, το χρώμα ζαχαροπλαστικής, και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Για τη σύνθεση
- Κόβουμε τα μπισκότα στη μέση, τα αλείφουμε με την κρέμα, βάζουμε γύρω από τα μισά μπισκότα μερικά μικρά marshmallows, τοποθετούμε 2 κάσιους ενδιάμεσα από τα marshmallows, και καπακώνουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
- Σερβίρουμε.