Το Dandy cocktail είναι γνωστό για το νεοϋορκέζικο στυλ του. Η αρχική συνταγή απαιτεί ίσα μέρη bourbon και βερμούτ, αλλά αυτή η παραλλαγή, μια από τις πολλές ξεχασμένες συνταγές από το Savoy Cocktail Book του Harry Craddock, αυξάνει το bourbon και προσθέτει bitters πορτοκαλιού στο μείγμα.
45 ml bourbon
30 ml βερμούτ
7 ml λικέρ πορτοκάλι
2 dashes Angostura bitters
2 dashes Orange Βitters
*Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα ποτήρι με πάγο μέχρι να κρυώσουν καλά. Σουρώνουμε σε ένα παγωμένο ποτήρι και γαρνίρουμε με μια φλούδα πορτοκαλιού