Ξέρετε ποιες είναι οι βασικές ελληνικές και κοσμοπολίτες ποικιλίες σταφυλιών; Ποιες είναι οι μέθοδοι παραγωγής του λευκού, του ροζέ, του ερυθρού κρασιού; Ποιες πληροφορίες μας δίνει η ετικέτα ενός κρασιού; Τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιούμε στη γευστική δοκιμή του; Έχετε σκεφτεί ποτέ με ποια σειρά σερβίρουμε τα διαφορετικά κρασιά στη διάρκεια του γεύματος και ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος;
Αν αυτές κι ακόμη περισσότερες ερωτήσεις σας ταλαιπωρούν, το βασικό σεμινάριο της Wine Plus με τίτλο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού» στις 23/2 θα σας δώσει τις απαντήσεις.
Με οδηγό την χημικό-οινολόγο, δημοσιογράφο οίνου-συγγραφέα, Μαρία Νέτσικα, θα απαντήσετε σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα πριν περάσετε στην πράξη δοκιμάζοντας 5 εκλεκτά ελληνικά κρασιά.
Το σεμινάριο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού» αποτελεί απόσταγμα 25ετούς εμπειρίας και είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για το κρασί και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό, αλλά και για εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις βασικές τους γνώσεις πριν έρθουν στις τακτικές συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI’96. Καθώς το σεμινάριο θα υλοποιηθεί ακολουθώντας συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, θα τηρηθεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων, οι οποίοι φέρουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.
Info
Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού
The Met Hotel Thessaloniki
23/2, 17:00 – 19:00
2310 888311